my life

my life

Tuesday, October 25, 2011

Seluar jeans pregnant

Kenapa pula aku buat entry ni ye...

Ni entry pasal ibu2 mengandung...yang tercari2 nak pakai apa ...dan suka nampak simple aje. Sejak mengandung yang ke 4 ni..dah 3-4 kali org tegur aku pakai seluar jeans atau tak nampak macam pregnant. Ini adalah seluar rutin yang kerapkali aku belasah .."seluar jeans pregnant"..sebab senang nak match dengan apa juga baju. Lebih kurang camnilah seluar jeans pregnant aku..gambar ni aku google je. Di bahagian perut yang agak2 nak membesar tu guna kain yang strech macam kain tudung dan boleh adjust..ada butang. Maknanya boleh dipakai sampai 9 bulan. Bila perut semakin membesar cuma ubahkan aje butang tu..ala2 tali seluar jerut. Manakala kain jeans nye tu lembut.


Seluar jeans pregnant aku tu aku beli kat Vietnam...mana lagi tempat untuk harga murah. Kalu kat sini semua sedia maklum harga baju pregnant ni dalam RM 60 ke atas. ..Ok..bye..bye.

2 comments:

Aineena said...

betul kazen.aku pon ada seluar tu brand scarlet beli jusco.harga mmg rm60 ke atas.mana murah, shopping vietnam ke bandung?

Isabella Iman Iskandar said...

x tau le..tak sampai bandung lagi. Yang pasti dua2 tempat ini utk shopping je..takde tempat utk bawa budak bejalan.

Post a Comment